Ærligt håndværk

Håndværk er en tillidssag

De fleste byggeprojekter ender heldigvis godt.

Vi har dog alle kendskab til byggeprojekter, hvor det hele er kørt af sporet pga. misforståelser håndværkerne imellem, brudte aftaler, decideret byggesjusk eller andet. I disse tilfælde ender projektet ofte i opslidende tvister - og næsten altid med store overskridelser i tidsplanen og et utilfredsstillende resultat.


Byggeprocessen er i centrum

Når MultiMester står for byggeprojektet, er det mester selv, du aftaler og koordinerer det hele med - og det også er ham, som planlægger- og deltager i udførslen af arbejdet. På denne måde nedbringes misforståelser og ventetider til et absolut minimum, så byggeprojektet kan gennemføres så rationelt og gnidningsfrit som muligt. På samme måde samarbejder og koordinerer MultiMester med autoriseret VVS- og Elinstallatør, sådan at autorisationsbetingede arbejder udføres lovligt, forsvarligt og under størst mulig hensyntagen til såvel byggeproces som pris.

On-line projekt- og omkostningsoversigt

MultiMester tilbyder sine kunder en udførlig rapport over byggeprojektets udvikling og økonomi via tilgang til et on-line Google Drev-dokument, som opdateres dagligt. På denne måde kan du følge med i hvordan byggeriet skrider frem, samt omkostningsudviklingen til materialer, hvis samarbejdstalen er indgået via time,- eller Flexgarantiordningen.

 

En bil - fire håndværk

Når du ringer efter MultiMester er det kun en enkelt kassevogn, som fylder op i indkørslen. Herfra tilbydes arbejder indenfor Murer,- maler,- tømrer- og snedkerfagene. Faguddannelse indenfor fagene har jeg ikke - jeg er stadig ”i lære”. Dette har jeg været de sidste 35 år, hvor utallige opgaver er udført både for mig selv og for betalende kunder. Autodidakt, er der nogen der kalder det.

Kvaliteten er i top, siger mange - tjek selv via billederne her på hjemmesiden, eller læs hvad kunderne siger.

 

Hvis kvalitet, aftalesikring og pris er vigtigere end hastighed

Har du travlt med at få overstået dit byggeprojekt, er det nok ikke MultiMester, du skal indgå aftale med!

Det du får hos MultiMester er kvalitet, aftalesikring og en overkommelig pris.
Når jeg arbejder for dig, er du min eneste kunde - og det tager naturligvis længere tid at færdiggøre hele byggeprojektet ene mand, end hvis der holdt 3-4 kassevogne ude i indkørslen. MultiMesters kassevogn med en mand i koster kun kr. 2.275,- om dagen for syv timers arbejde (+ moms). 3-4 kassevogne med to mand i hver, er noget dyrere - har jeg hørt.